Pressemelding

Konsulent1 lanseres for å revolusjonere konsulenttjenester

[Ørland, 21. august 2024] – Konsulent1 er stolt over å kunngjøre sin offisielle lansering i dag. Denne nye tjenesteplattformen setter en ny standard for konsulenttjenester i Norge ved å kombinere digital innovasjon med dyptgående ekspertise på tvers av ulike bransjer. Med en brukervennlig plattform og et bredt spekter av tjenester er målet å gjøre det enklere enn noen gang å finne den riktige konsulenten for ethvert behov.

Konsulent1 tilbyr en omfattende løsning som effektivt kobler sammen bedrifter med høyt kvalifiserte konsulenter innen ledelse, IT, markedsføring, økonomi og mer. Tjenesten er utviklet for å imøtekomme små og mellomstore bedrifter, samt større organisasjoner som søker fleksibilitet og kvalitet i konsulentleveranser.

“Vi ser et økende behov for fleksible og målrettede konsulenttjenester som raskt kan tilpasses dagens skiftende forretningslandskap. Konsulent1 er utviklet for å være en one-stop-shop for bedrifter som ønsker å finne de beste ekspertene på en effektiv måte,” sier daglig leder i Konsulent1, Are Kirkebak Terjesen.

Plattformen er bygget på prinsippet om å gjøre samarbeidet sømløst, enten det er for kortsiktige prosjekter eller langsiktige strategiske partnerskap. Konsulent1s lansering markerer en milepæl i det norske markedet for konsulenttjenester, med en klar ambisjon om å være førstevalget for bedrifter som søker kvalitet og pålitelighet.

For mer informasjon om Konsulent1 og de tjenestene som tilbys, besøk vår nettside på www.konsulent1.no

Kontaktinformasjon:

Are Kirkebak Terjesen
Daglig leder, Konsulent1
E-post: kontakt@konsulent1.no
Telefon: +4747131380


Om Konsulent1:

Konsulent1 er en ny digital plattform som kobler bedrifter med eksperter innen en rekke fagområder. Gjennom innovativ teknologi og brukervennlig design gjør vi det enkelt å finne og samarbeide med erfarne konsulenter som kan løse både små og store utfordringer i dagens forretningsverden. Vår misjon er å gi bedrifter tilgang til ekspertise når de trenger det, på en smidig og kostnadseffektiv måte.